Wednesday, January 18, 2012

#8


I rather do my assignment alone. I rather do everything alone. People , you sucks.

Aku memang makan dalam. esok aku ada paper la sengal. kesabaran aku ni dah semakin kurang dah nak layan perangai sambil lewa korang tu. korang mak bapak kaya, kalau kena kick dari fakulti pun, still boleh hidup kan? Aku ni nak cakap la dekat korang, dah kau masuk medic tu, jangan nak sambil lewa gedik sangatlah. kau ingat cool la macam tu. Ni bukan sekolah biasa lagi okay. Jadi la mahasiswa sikit. Ada la sikit tanggungjawab pada benda yang patut. Jadi mahasiswa bukan setakat datang kampus, bawak kereta, ada ID card and all, bukan jadi mahasiswa kena ada BF, ada diktat je oi, datang tu bersama passion la sikit, okay kalau tak ada passion, can you just be more responsible? Can you?

Hey, aku dah cukup menyampah dah dengan korang ni. Orang lain tak ada la macam group korang. Depa enjoy, enjoy juga, yang penting tugas siap. Kau? Atas ahli kumpulan sendiri tak ada langsung tanggungjawab. Nak harapkan kami? Nanti complain itu ini. Ini pun syukur la aku ada masa nak buatkan assignment tu sorang sorang, sebab aku nak jaga pointer, nak jaga marks aku. agaknya korang ni do well, flying colors gila lah dalam exam sampai carry marks macam tak perlu. whatthe fish.

hey, pada kawan kawan yang lain tu, aku ada paper jugak. tapi aku masih ingat lagi pasal assignment. Korang? Sabar je la aku ni dengan korang. and jangan nak buat muka whatthefish sangatlah kalau aku mintak tolong tu. Aku mintak tolong kau buat kerja yang 10 minit boleh siap,kau buat muka nak troll lebih.ughhh.

dan, aku tak perlukan orang yang pentingkan diri dan cakap putar belit as kawan. kau boleh blah tak dari hidup aku? bila ada kawan lain, kau buat sombong dengan kami. kawan blah, datang ganggu relation aku dengan kawan lain. kawan dengan kawan aku macam rapat gila, and ignore aku. now bila kawan aku malas nak layan kau, kau datang ke aku? whatthefish.ingat aku nak layan kau macam dulu la? okay, blah sekarang. aku memang hati panas je dengan kau. menyemak! semua nak ikut, rimas okay. semua pun dah tak selesa dah. kau asyik ada je -.- arghh, tension.

semua di atas, orang orang berlainan. masalah masalah. ughh

kbai;

han

p/s: aku stress siot. bukan dengan exam, dengan surrounding yg fikir deme je stress. ish.

No comments: