Tuesday, February 14, 2012

#19

aku tak salahkan orang lain. aku cuma harap mereka beritahu info yang jelas. aku tak nak gaduh dengan classmates aku. aku bukan orang macam tu. aku cuma menegur supaya next time bagitahu info dengan lebih jelas sebab tak ada explanation langsung. info yang sebegitu penting kot.

lepas tu, nak cakap aku tak rapat dengan budak Indonesia lah, aku kurang jaringan lah. aku tanya kot mereka. siapa kata aku tak tanya. info dia lambat dan tak jelas. no one knows apa benda tu. sebab kau tak terangkan. until aku dah book ticket, baru lah ada yang baik hati nak terangkan. memang menyampah oh.

so, aku akan rugi banyak. risiko tu aku tak suruh kau tanggung pun -.- aku just cakap kami kena pay kerugian. that's all. kalau dah budak budak, tetap budak budak. *mesti dulu aku pun macam tu* aku tak salahkan mana mana pihak, aku cuma harap, semuanya lebih jelas. that's all. so, aku tak nak ada yang salah sangka.

dan aku malas nak gaduh dengan budak budak tu. nak kutuk aku, kutuk lah. aku kisah apa. haha. butthurt lebih.

kbai;

han

No comments: