Sunday, February 19, 2012

#20

aku akan balik Palembang 23rd Feb ni. Patutnya flight aku 25th tapi disebabkan hal yang melanda, jadi, terpaksalah juga balik awal. tak apa lah, aku tak kisah sangat pun. Hehe. Cuma, aku tak tahu nak act macam mana nanti dengan classmates yang butthurt sangat tu. Haha.

Aku ada banyak benda nak ceria actually. Pasal review drama, pasal ending flower girl, pasal cuti aku kali ini, tapi tak berkesampaian. Busy membazir masa dan mendownload sahaja kejenya. Nanti dekat Palembang, mesti terbayang bayang wi-fi laju, tv flatscreen, astro. haha, banyak lagilah.haha

aku mungkin akan mula fokus la semester dua ni. hmm,maybe akan deaktif aku punya FB ke. Maybe ye. Aku tak kata memang dan wajib, aku just kata maybe. Kekekeke. Aku tak tahu apa result semester satu aku tapi yang aku tahu, sem dua punya subjek kelihatan sangat tough. Lagipun, aku cuti ni dah banyak bazir masa. Tak review langsung apa aku belajar last sem. Haha. Mampuih.Huish

Actually aku rindu Lengchai. Agaknya, dia tahu tak? LOL, gatal sungguh cik Han ni. Hahaha. Well, orang macam kami tak mungkin akan bersama. Sebab tu, Allah temukan kami sekejap je. Jodoh tu kejap :) Tapi still , I am happy. Kekeke. Really hope to see him smiling at me :) But I know, it's impossible lainlah kalau ada keajaiban.

Super Junior sangat ohsem. Mereka dah ke Singapore. Tapi why no Malaysia? Jugoshippo? Mereka akan ke Indonesia juga. But of course I am not going. I have to take flight kalau nak pergi plus I am not familiar with Jakarta. Terfish. If Malaysia pulak, inshaAllah lah. Itu pun kalau cuti. Kalau tak, tak payah berharap cik Han. Pasti mahal tiket nanti ;B

So, before I sleep, I have a confession to make. I like iPhone but it's hard to find a good one. I try to find iPhone4 but I failed. So, my mom said, you better choose Galaxy S II. Hmm, I don't know what should I say. I should just accept it. ;B

goodnight world. love you Lengchai, love you Donghae! *he's in Singapore now*

kbai;

han

p/s: please wait patiently for 49 days review and the last part of my fanfic 'flower girl'

2 comments:

nurul norman said...

hhooi ! hahaha =p *xtau nak komen ape* kkekekeke^^

han eba said...

gilas