Wednesday, February 29, 2012

#25

i look like makcik today. oh man.

orang kata tahun ni tahun lompat, maka muncullah 29 Februari. Buat yang lahir pada tarikh ni, hari ni kali ke berapa dah sambut birthday sejak dilahirkan? Hiihii.

Apa apa pun, Feb dah nak berakhir. Mac bakal menjelang. Aku makin sibuk, masa makin singkat. Apa aku harapkan, semoga bulan Mac baik baik belaka. Ya Allah, permudahkanlah segalanya untuk hambamu ini. Aku buat masa ni busy dengan Blok 6 dan Blok 7. So, agak penat lah jugak. Nanti May ada exam for that two blok and then continue with another two blok. Haha, seram en. permudakanlah ya Allah, aku memohon.

For now, aku belajar pasal digestive system. best oh ;B semua disebabkan SUJU EHB la. kan ada pasal digestive system yang dia scan perut SUJU. nampak la oesophagus, pastu gaster (perut) Hehehe. Pastu intestine pun ada. ;D so, agak bersemangatlah sikit nak belajar. hehe. tapi bukan nak cakap apalah, kau tengok namanya, kau rasa nak bunuh diri. HAHAHA. Bahasa latin weyh. Tak lama lagi aku balik Malaysia, aku cakap bahasa latin. Terms aku belajar semua bahasa latin. Hohoho.

by the way to the subway, ok LAME. aku dari pagi tadi duduk dengar lagu Blue by Big Bang ni ha. Aku rasa, actually lagu dia Blues. Hahaha. Ah, lantak pi. Tapi serious, dari pagi tadi, aku bangun download. Sambil belajar dengar, nak pergi kelas dengar, balik kelas dengar, and now pun dengar. I love DaeSung's part :D

okay, until now only. have to do some notes. and again, I'm all alone. Soon, everybody gonna leave me, gonna shift to other house, but I maybe stay here. ;B

kbai;

han

p/s: I eat too much. skinny baby hot hot *LOL*

4 comments:

Ramiza said...

i really like that song too!! can't stop listening to it :)

han eba said...

we really have same taste la ramizaaa ;B

airayaya said...

ohhh ku ngah sangkut kat Bad Boy - Big Bang >_<

han eba said...

oh, yg tu. ala, tak minat yg tu sgt. tape dgr byk2 kali nanti ;D