Tuesday, March 6, 2012

#28


perbualan antara handsometugua dan takhandsometukau mengenai deactivasi FB.

handsometugua: secara rasminya, beberapa hari yang lepas, gua telah deactivate akaun FB gua. *muka bangga*

takhandsometukau: seriously?

handsometugua: yessa . kau tak percaya, cuba cari gua dekat FB tu. dah tak wujud weyh. wakakakakaka.

takhandsometukau: but... why why why? *curious*

handsometugua: why? You wanna know the reason why?

takhandsometukau:Yes, of course. Why why why?

handsometugua: tell me why why why... *lagu cn blue* Kerana . . gua rasa gua nak deactivate. sukahati gua lah. wakakakak.

takhandsometukau: -.-'

handsometugua: apehal dengan emoticon macam tu nyaah?

takhandsometukau: gua ingat lu sudah kasi gaduh sama orang dekat fb.

handsometugua: kalau gua kasi gaduh, gua tak deactivate FB gua, gua kasi deactivate FB itu orang. kasi habis liaooo.

takhandsometukau: !@#$%^&*

handsometugua: kau jangan cakap banyak, kasi follow gua dekat twitter boleh?

takhandsometukau: takde hal. kasi la nama lu kat twitter.

handsometugua: follow gua, @dedonghae . kau tak follow gua, nahas kau. ini blog gua pegang. *bajet Shamsul Yusof*

takhandsometukau: !@#$%^&* *stress gaya Haroro*

END.

moral of the story:
jgn selalu stay up atau kau akan jadi macam aku ;B

secara realitinya, yes, apa yg dikatakan oleh gua benar, secara rasminya gua sudah deaktivate hari ahad lepas. reason? sukahati gua lah. HAHA

kbai;

han

*Haroro merupakan salah satu watak dalam Korean Variety show, Running Man. Haroro adalah gabungan Running Man HaHa dan kartun Pororo. Untuk lebih lanjut, kasi gugel.

4 comments:

nurul norman said...

lawak gile diolog tu. hahahhaa =DD
haroro tu abang wa lah. miahahaha

han eba said...

haroro abang kau? eh, kawan baik gua tuu ;B

airayaya said...

han, mana nak tgk running man online ye? kasi link kalau taw :D

han eba said...

kalau nak tgk running man online, tak silap kite dekat sini. cube je la http://www.kshownow.net/p/shows-we-offer.html