Saturday, March 24, 2012

#36


hari ini, minggu olahraga bagi fakulti aku bermula. hari ini je, aku masuk satu game . game apa yang sesuai dengan tubuh badanku? pastinya tarik tali (known as tarik tambang here) well, the weirdest part is, I think the organizer didn't manage this activity so well. Haihhh. Well, we lost. I mean my class for putri and putra , kalah. fine. HAHA. well, team mates aku kecil kecil pun ada. yang tinggi badan kurus pun ada, so tak heranlah kalau kalah. apa, kau expect aku ni kuat gila lah kalau badan besar? Ahha, okay, lose weight ah camni. *okay, starting tomorrow, 200 days?* boleh ke?

apa apa pun, ni first time aku main tarik tali yang memerlukan aku berguling guling di atas tanah cam military -.- ughh (before ni aku main, tak pernah seguling guling ni, maybe sebab team mates aku tarik sepenuh hati?) well, team mates aku bukan tak hebat, cuma aku rasa energi kurang. haha. okay, sebab mereka kurus actually. yang gedabak macam aku semua nak bajet hot tak nak datang tarik. takut kotor la tu kan? annoys. LOL. well, ada yang cheer masa aku tarik tu, but most of them are fakers. Kind of. Sebab hanya waktu tu je cheer, bila menang first round. Bila dah lawan team lain, kalah,tetiba semua dah senyap. nothing to say? at least adalah juga yang cakap, it's okay, we play next year and selamat buat kamu. okay, I like people like this. They know how to appreciate. Haha.

ok, tamau cite banyak. dah lah tak sihat. chiao dulu. ha , ni aku nak cakap , si butthurt tu apa masalah dia pun aku tatau. -.- nak cakap aku ni punca kalah lah? siap bagi nasihat bagai? terfish, kau tarik la kalau kau hebat sangat. dah la sekeping -.-

kbai;

han

p/s: follow me here too @_eqbariah.

2 comments:

nurul norman said...

ahahahaha =D setiap kali baca 'terfish' kau mesti kte gelak, lawak lah words tu. kekekee^^
kalau time sukan kte bajet macam kte kuat gila boleh tarik sorang. sekali, try tarik dengan dorang kte yang kedepan. HAHAHAHH itu memalukan. kkeeehh

eqbariah baharuden said...

hohohoh