Friday, April 20, 2012

#46

ok, post ini khas buat dua orang yang bermakna dalam hidup gua. dan juga buat matriks ku.



firstly, of course buat shin yi, my bff. yo girl, happy birthday ^^ selamat ulangtahun yang ke 20 yeah. Huahua. sudah tua meh (: Semoga lu dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, inshaAllah. Semoga segala impianmu itu tercapai. now dah 20, sila matang sikit. dah jadi makcik lagi kan, so sila matang tapi jangan terlalu serius. nanti gua pulak rasa macam _______. Errr, fill in the blank please.


So, gua tak ada dekat Malaysia, apatah lagi nak bagi hadiah. InshaAllah, kalau gua ade rezeki, adalah apa apa buat mu. Hapyy birthday again ^^ Enjoy your day.


Okay, next is my Indonesian friend. Well, she is very kind la. Sangat kind. Her birthday is not today actually, it's yesterday. But since yesterday dia celebrated dengan Indonesian friends, so we don't wanna disturb la. So today, we gave her surprise. Omoo, she almost cried sebab we still celebrate with her. Hewhew. To Alif, happy birthday. May Allah bless you always. Even you're younger than me, but you're still my friend. Hewhew. Selamat ulangtahun ke 19 :) So , here some pictures.





Okay, today dah genap setahun aku tinggalkan matriks dan lengchai. wow agak begitu mengejutkan. setahun doh. lama gila tak jumpa lengchai. haha. ooops, FYI lengchai is not my bf okay. dia just someone that i used to usha. Kaaay. So, sangat menegjutkan kerna sudah setahun tak bertemu teman teman dari matriks. Room mates terutamanya. Hewhew. So, I just want to say, I miss all of you. I miss everyone. Maybe ada something happened between us before, but forgive me because of my ketidakmatangan. Thanks for everything, from the starts till the end.


Tadi, cuba makan okonomiyaki (?) . Okay, aku tak sure eja cemana tapi macam tu lah kot. well, I don't really like it but the owner is very handsome. chinese guy. hahaha. but once he talked, errr, well you know what I mean, he don't have that kind of slang that lengchai have. Sobs.


kbai;


han

2 comments:

nurul norman said...

hahahh cina indon nak samakan dengan cina malaysia memang taklah slang dia. kkehkehkeh^^ anyway, thanks for the wish =] and happy belated birthday to alif too *tolong sampaikan . heheheww

han eba said...

inshaAllah aku sampaikan.

HAAHAHAH, aku rasa attraction kedai tu adalah lelaki tu. hahahaha