Thursday, May 17, 2012

#55


Firstly, alhamdulillah sebab dah habiskan dua blok. Means that, if I manage to go to second year, no more anatomy and histology :) But if I have to repeat, nampaknya berserah sahaja lah.

Next Monday, start pulak 2 blok baru. Hamikkau. Biokimia dengan Biomolekul. Cuaks. Okays, tak payah nak cuak sangat cik Han. HAHAHA. Oh btw, cuti ni macam tak produktif. Sebab semalam lepas habis paper, aku balik, tengok Shut Up! Flower Boy Band lepas tu, tidur. Hari ini, aku bangun, habiskan drama tu satu hari sedang kawan kawan yg lain pergi outing. Hmm, awesomelah drama tu :D kayss, hard to say this but ada kawan kawan yg balik Malaysia. UNTUNGLAH. aku nak balik sebab kalau cuti boleh shopping. of course not my money kan (: *bunyi bahagia di situ*

so, lepas ini ingat nak tengok drama Moon Embraces The Sun. Drama feeling lah pulak ;B oh so awesome my life. sadly cannot really spazzing over Infinite's comeback sebab internet aku dengan youtube memang tak sehaluan. mcm ape jee. emosi aku -.- tapi lagu mereka yang Only Tears paling aku suka dengan feel bad. Lagu I like You aku tak dengar lagi. Nak download, semua link dah dihapus. InshaAllah, aku akan cari later. Hehehe. Btw, aku suka sangat muka L dalam mv tu. Cool sangat. I mean, MV The Chaser :) Ahhh.

Btw, soon akan ada retake exam. So aku ingat nak baiki pointer first sem, so maybe aku akan lagi sibuk. Macam _________. Tak nak cakaplah kan. So maybe jarang update blog, jarang FB tapi twitter selalu. So silalah follow di twitter. @aigoohan <<< ini hanya untuk personal dan @dedonghae <<< ini untuk gua fangirl kays. HAHHA.

By the way, thanks kepada yg cakap saranghe dekat aku tu. I mean, yg type dekat chatbox tu. Awwww <3 HAHA.

kbai;

han

p/s: boleh tak, kalau aku cakap, bila aku dah bersedia nak kawin nanti, aku harap org tu akan terus masuk minang aku tanpa perlu bercinta? Well, ini harapan aku la. Mana tahu aku terjumpa bf ke nanti. AHAHA. kbai

No comments: