Thursday, June 26, 2014

Hi!

Assalamualaikum

Wow, it's been a long time tak update blog ni dah macam berhabuk terover berhabuk ni. Hahahaha. Kemain eh. Apa khabar semua? Eh tetiba buka dashboard nampak kite update kan blog ni padahal dah lama dah private kan sebab ada blog lain. Tapi blog ni banyak sangat cerita tak sampai hati nak hapuskan dia hahaha.

Dah almost 2 years dah terpinggir dan menutup hati nak update blog ni, now I am back!! Tapi maybe dekat sini hanya aka update certain things like drama and fangirl stuffs kot. Hahahaha.

Btw, kite dah nak masuk 4th year dah. Alhamdulillah jauh juga perjalanan, tapi masih jauh juga ending dia. Hahahhaa

Okay, meh meh raikan kebahagiaan sebab blog ni dah bukak, kakakkaka.

Han

2 comments:

lulumichin said...

welcome backkkkkkkk han!

happycloud said...

thanks lulu . terus baca kalau ada masa wkakaka.