Thursday, July 23, 2015

Super Junior, hoyeah the king is back

Hey hey hey, omg lama tak update like seriously. Ni ada la sikit mood nak fangirl sambil duduk bersimpuh malu ecececey nyampah lak. Eh aku ada benda nak cakap, hmmmm, I've watched a lot of korean dramas cuma cuma cuma takde masa nak update and since aku dah start clinical year, so hidup aku agak serabut dan aku belum sedia nak jadi doktor hensem. Eh, hensem ke?

By the way, let's go straight to the point (nak cepat ni sbb esok aku ada pretest, aku lagi department  neurology tau so kene la biar sel sel neuron berkembang bercantum dan bekerja dengan listrik yang cukup untuk besok lol)

Like i said dalam title, SUJU is back! The king is back, hoyeahhhh manse manse manse!!! Bukan daehan minguk manse yang cecomey tu eh, ni hoorayyy hooraaay hoorayyy (okay pls stop). Sumpah MV performance dia best compare to MV dia yang seksaaaay tu . lol. basically, aku nak cakap, pendek Donghae ni wkwkwkw. Ok puas! Nah link, selamat menonton



https://www.youtube.com/watch?v=LzujUrSZihc

2 comments:

AS said...

Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

happycloud said...

what kind of collaboration?